'Woningdelers de dupe van ideologische strijd tegen belegger'

Deze week beslist de gemeenteraad van Amsterdam over de nieuwe Huisvestingsverordening 2020. Laurens van de Noort, directeur Vastgoed Belang is niet mals over de voorgenomen maatregelen met betrekking tot woningdelen. Lees hier zijn ingezonden column. 

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.Reacties

Ivo van Baal

Hear hear! Nu benieuwd of Laurens Ivens zijn brilleglazen van kleur durft te veranderen en de zaak tijdig van een andere kant wil/durft te bekijken. Zijn huidige huisvestingspolitiek is al jaren rondom dramatisch. Echter, tijdens meetings, podiasessies, Amsterdam-summits etc. lijkt er wel een meters dikke betonnen muur te staan tussen "wat de markt zegt en aantoont" en "het hrsnlz beleid van de man". Temeer daar ook hij en zijn club van voorbijgaande aard zijn waarna de nu niet gehoorde markt de puinhoop mag gaan recht trekken. Zucht...

Geplaatst op 17 december 2019 om 12:51Laatste nieuws