Woningplatform zet extreem voordelige waarderingsrapporten in de markt

Een compleet woningtaxatierapport voor slechts €19,75 en binnen enkele minuten via email afgeleverd. Dat is sinds 1 december mogelijk via woningplatform Homematrix.nl. Luke Liplijn, initiatiefnemer van Homematrix: "Hierdoor kunnen consumenten beter onderbouwde beslissingen nemen bij het kopen, verkopen of verbouwen van een woning."

"Er zijn verschillende manieren om achter de waarde van een huis te komen. Een makelaar kan het huis taxeren of de huidige eigenaar van het huis kan inzage geven in een recente WOZ-beschikking. Homematrix voegt daar een aantrekkelijke optie aan toe. Via onze site is het mogelijk om snel een betrouwbaar een zeer volledig en accuraat waarderingsrapport aan te vragen", legt Liplijn uit.

Hulpmiddel
Daarmee is Homematrix volgens Liplijn een ideaal hulpmiddel voor mensen die een bod uit willen brengen of benieuwd zijn naar de actuele waarde van hun eigen huis.

Homematrix levert waarderingsrapporten van alle koopwoningen in Nederland. "Naast een indicatie van de woningwaarde bevat het rapport onder meer bouwtechnische gegevens, de historische verkoopprijs, referentie panden, en informatie over het energielabel. Consumenten vinden in ons waarderingsrapport alle informatie die ze nodig hebben om een goed onderbouwd bod te doen op het huis van hun dromen”, aldus Liplijn.

Intelligente analyse
De indicatiewaarde die Homematrix afgeeft is modelmatig en komt tot stand door een intelligente analyse van data uit allerlei bronnen. De berekende woningwaarde van Homematrix is gebaseerd op meer dan 300 bouwkundige en locatie kenmerken van meer dan 7.6 miljoen woningen in Nederland.Reacties


Laatste nieuws