Kalshoven Automation wordt Aareon CRE

Vanaf 1 januari aanstaande is het zover: Kalshoven Automation gaat vanaf die dag dan verder onder de naam Aareon CRE (Commercial Real Estate).

Deze naamswijziging volgt op de overname van Kalshoven Automation door Aareon Nederland in april 2017. De overname was voor beide organisaties een strategische verandering om gezamenlijk in te kunnen spelen op markt-, technologische en maatschappelijke ontwikkelingen.

Rijker en vollediger
Door de krachtenbundeling kan Aareon CRE de klanten veel extra’s bieden. Het levert volgens Aareon CRE niet alleen een nog rijker en vollediger aanbod op, maar ook oplossingen die volledig geïntegreerd zijn en elkaar versterken.

In de afgelopen periode heeft Aareon samen met haar dochters (waaronder Kalshoven Automation) de producten en diverse markten bij elkaar gebracht. Met als doel om tot innovatieve oplossingen te komen die onze klanten in de verschillende markten wendbaarder en slagvaardiger maken, die waarde toevoegen en waarmee ze focus houden op het uitvoeren van de kerntaken.Reacties


Laatste nieuws