4 vragen én antwoorden over de hotelmarkt in Nederland

De hotelvastgoedmarkt is volop in ontwikkeling. Steeds vaker kiezen beleggers ervoor hun geld in hotels te investeren. Maar waar komt deze trend vandaan? En wat betekent het voor de toekomst van het hoteltoerisme in Nederland? Joost Mees, directeur Hotels bij Colliers International, beantwoordt vier vragen over de hotelmarkt.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.Reacties

Ik begrijp niet dat adviseurs maar steeds roepen dat een hotelstop niet werkt. Of eigenlijk begrijp ik het wel :) Wij zien in ieder geval een duidelijke verschuiving van projecten ín Amsterdam naar buíten Amsterdam. Het vandaag aangekondigde hotel in Zandvoort is daar exemplarisch voor. Over vier jaar is de pijplijn van Amsterdam volledig opgedroogd. In de komende jaren verwacht ik juist steeds meer interesse in de MRA. Van Lelystad naar Hilversum van de Haarlemeermeer naar Beemster. Meer info? https://www.metropoolregioamsterdam.nl/wp-content/uploads/2019/08/How-to-develop-a-hotel-in-the-Metropolitan-Region-Amsterdam.pdf

Geplaatst op 27 november 2019 om 10:19Laatste nieuws