Fakton Capital versterkt dealteam met drie nieuwe mensen

Fakton Capital heeft drie ervaren vastgoedprofessionals aangetrokken. Ze gaan zich samen met het Capital team inzetten op de toenemende vraag naar creatieve oplossingen op het gebied van corporate en structured finance binnen de traditionele vastgoedsector.

Waarbij Fakton Capital zich voorheen vooral heeft gericht op transacties waarbij (inter)nationaal institutioneel kapitaal wordt gekoppeld aan complexe vastgoedontwikkelingen, verschuift het zwaartepunt naar aandelentransacties en het ophalen van privaat kapitaal bij nieuwe initiatieven.

Thomas van Bergen
Per medio november gaat Thomas van Bergen het team versterken in de functie van Senior Transaction Manager. Afkomstig van Deloitte gaat Thomas verder invulling geven aan de werkzaamheden van Fakton Capital gericht op het verbinden van projectontwikkelaars, beleggers en banken om zo complexe vastgoeddeals mogelijk te maken. Voortbouwend op de financiële en juridische kennis en ervaring die hij reeds heeft opgedaan, is Thomas een toevoeging aan het gespecialiseerde team van Fakton Capital.

Maarten Kievits
Per 1 september jl. heeft Maarten Kievits als director de overstap van Fakton Consultancy naar Fakton Capital gemaakt. Maarten, ooit begonnen bij KPMG, beschikt over ruim twintig jaar ervaring als adviseur en manager in de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland. Binnen Fakton Capital gaat Maarten zich bezig houden met het initiëren van projecten en deze voorzien van de best mogelijke financiering en besturing. Hij verbindt daarbij financieel rendement met maatschappelijke opgaven en een breed draagvlak.

Harmen Westera
Per 1 oktober jl. is Harmen Westera bij Fakton Capital gestart. Hiervoor is Harmen enkele jaren werkzaam geweest als financieel accountant bij EY, waar hij zich voornamelijk bezig hield met beursgenoteerde ondernemingen. Na zijn bachelor Economie en master Accounting and Control, rond Harmen momenteel de master Real Estate Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen af.Reacties


Laatste nieuws