Credion opent nieuwe vestiging in Amersfoort

Vanaf heden is Credion vanuit Amersfoort ook in de regio Eemland actief. Credion is gespecialiseerd in het realiseren van financieringsoplossingen voor ondernemers en vastgoedeigenaren. Het nieuwe kantoor aan de Zonnehof 23 in Amersfoort zal worden geleid door Christiaan Baan en Marco Wijntjes. 

Beiden hebben een bancaire achtergrond en samen richten zij zich op MKB-ondernemers en ondernemers in vastgoed zoals beleggers, ontwikkelaars en bouwers.

Actuele ontwikkelingen
“Het financieringslandschap is sinds de laatste crisis behoorlijk veranderd en is nog steeds volop in beweging. De bekende banken zijn behoudender geworden, door wet- en regelgeving voor een belangrijk deel intern gericht en vertrouwde aanspreekpunten zijn na vele reorganisaties nagenoeg verdwenen. Tegelijkertijd zijn veel nieuwe -gespecialiseerde- financiers op de Nederlandse markt actief geworden en zijn nieuwe financieringsvormen ontstaan”, geeft Christiaan aan.

Marco: “Gevolg is dat het voor ondernemers die hun ideeën en toekomstambities willen realiseren, veel complexer en tijdrovender is geworden om de benodigde financiering rond te krijgen. Als Credion Amersfoort spelen wij hierop in door ondernemers te ondersteunen bij het realiseren en/of optimaliseren van hun bedrijfsfinancieringen.”

Financieringsoplossingen
Christiaan: “Wij begeleiden alle denkbare soorten financieringen van zakelijke investeringen zoals: bedrijfshuisvesting, machines, wagenpark, inventaris, voorraden, debiteuren en overnames. Naast de bekende bancaire financieringsvormen werken wij met alternatieven als factoring, leasing en crowdfunding. Steeds vaker wordt hier een optimale maatwerkcombinatie tussen gemaakt.”

Marco: “Naast de financiering van nieuwe investeringsplannen kunnen wij ook bestaande financieringsstructuren optimaliseren en toekomstbestendig maken. Voor vastgoedondernemers leveren wij maatwerk als het gaat om financiering van de aankoop, verbouwing, verduurzaming of herontwikkeling van vastgoed. Of het nu gaat om een enkel woonobject, commercieel vastgoed (winkels, kantoor- en bedrijfsruimte) of een complete vastgoedportefeuille: wij begeleiden en ontzorgen ondernemers vanaf de investeringsbeslissing tot het passeren bij de notaris.”

Meer weten?
Wilt u meer weten over deze nieuwe Credion vestiging dan kunt u contact opnemen met Christiaan Baan (06 34 73 54 23) en Marco Wijntjes (06 20 97 64 62) of via amersfoort@credion.nl of 033-2003141.

Op de foto vlnr: Christiaan Baan, Marco Wijntjes en Jacob Nammensma (Credion Associatie BV)Reacties


Laatste nieuws