Reasult organiseert Seminar Talking about numbers op woensdag 13 november

Op woensdag 13 november organiseert Reasult haar jaarlijkse ‘Real Estate in Control’ seminar. De vastgoedsoftwarespecialist brengt vastgoedbeleggers, ontwikkelaars en woningcorporaties bij elkaar om het te inspireren met visies en inzichten van prominente sprekers uit de vastgoedwereld.

Het thema dit jaar is: Talking about numbers
Data en cijfers spelen een cruciale rol bij het investeren in en het managen van vastgoed. Denk hierbij aan het verzamelen, communiceren en rapporten van cijfers voor het nemen van de juiste beslissingen. Diverse inspirerende sprekers vertellen hun verhaal over cijfers.

Aan bod komen onder meer wat cijfers doen met ons brein, de rol van visualisatie van cijfers en het verzamelen en analyseren van cijfers. Met aansprekende voorbeelden van beleggers en ontwikkelaars. Over cijfers raken we niet uitgepraat en dat is de reden om er op 13 november bij te zijn in Sparrendaal te Driebergen.

Sprekers zijn onder andere Bruno Fabre (trendwatcher, auteur, TEDx spreker), Casper Hesp (director investment management Syntrus Achmea Real Estate & Finance), Djoerd van Velzen (data en salesanalist Heembouw), Joep van Vliet, (associate director CBRE).

Aanmelden
Aanmelden kan via https://www.reasult.nl/real-estate-in-control-seminar/. Het seminar is kosteloos voor professionals die werkzaam zijn bij een vastgoedbelegger, ontwikkelaar, woningcorporatie of gemeente. Voor geïnteresseerden die niet onder deze doelgroep vallen, zijn de kosten €295,-.

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special