Gaan de Amsterdamse woningprijzen halveren?

Een eerder dit jaar verschenen en alarmerend onderzoek van een VJ-lezer en projectontwikkelaar voorspelde dat de Amsterdamse huizenprijs in de tweede helft van dit jaar nog maar de helft zou zijn van het prijspeil in januari 2019. Dreigt de voorspelling uit te komen?   

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.Reacties

Henk van Dijck

Je mag best enige scepsis hebben tegen de enorme prijsstijgingen van de afgelopen jaren en met name dan in de regio Amsterdam (met het zwaartepunt binnen de ‘ring’ echter een 50% prijsdaling is echt een fabeltje, nergens op gebaseerd en een vreemd ‘doemscenario’ wat kant nog ‘gracht’ raakt. Dat aanbod 3e kwartaal gestegen is’ is alleen maar een voordeel omdat de vraag nog steeds zéér groot is en kunnen er in ieder geval weer wat meer transakties gedaan worden, enige bijstelling van de prijzen kan ook best zeker gelet op de enorme recente prijsstellingen is dit wel gezond. Zou zo’n Kul artikel ook niet onder eigen naam schrijven want dan sta je zwaar voor joker, ongefundeerde kletskoek dus. Zou zo iets dus ook niet als redactie plaatsen. Gr Henk van Dijck Positieve ‘Dorpsmakelaar’ uit Zeist, ook zo’n goedkoop Dorp !

Geplaatst op 21 oktober 2019 om 14:00


N.G. van der Meer

Ja precies, dat je dit als redactie durft te plaatsen. De redactie heeft dus ook totaal geen kennis van zaken.

Geplaatst op 21 oktober 2019 om 19:21


Marjolein Vink

Een met de opmerkingen van Henk van Dijck. Het valt mij vaker op: Iedereen die wat vindt (en de aandacht wil !) trekt een hele broek aan en pakt uit met een pakkende voorspellende quote. De gewenste data wordt erbij gezocht en de ongewenste data weggelaten. Wat je dan meestal ziet is dat je een 'zie je wel' krijgt als het wèl klopt, maar er niets meer van hoort als de voorspelling niet blijkt te kloppen. Aardige van dit artikel is dat er een afspraak gemaakt is er sowieso wèl op terug te komen, dat vind ik een plus. Maar nogal slap dat het dan weer anoniem gehouden is.

Geplaatst op 22 oktober 2019 om 10:20Laatste nieuws