Advocatenkantoor gericht op het vastgoeddomein start op de Zuidas

Per 1 oktober start NewGround Law, een vastgoed boutique gericht op het vastgoeddomein en de ruimtelijke omgeving in de breedste zin. NewGround staat voor een nieuwe kantoorformule waarmee conventies in de markt doorbroken worden.

NewGround Law is gestart door de top van Nederlandse vastgoedjuristen. De founding partners Anne-Marie Klijn, Charles van Rijckevorsel en Cynthia de Witt Wijnen zijn afkomstig van gerenommeerde kantoren als NautaDutilh, RechtStaete en Baker McKenzie. Het multidisciplinaire team (advocatuur en notariaat) bestaat uit 15 specialisten in de vastgoedsector en is groeiende.

NewGround Law richt zich op groot-zakelijke transacties, geschillen en adviestrajecten. Het team is gespecialiseerd in contractenrecht, bestuursrecht, bouwrecht, huurrecht, omgevingsrecht en milieurecht. Daarnaast zijn de specialisten van NewGround Law altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen actuele thema’s als duurzaam bouwen, de energietransitie en smart cities.Reacties


Laatste nieuws