Doe mee: Ontbijtsessie op 6 november over veilige toegang tot (woon)gebouwen

Spijker je kennis bij over veiligheid en digitale sluit- en toegangsbeheersystemen tijdens dit ontbijt op de High Tech Campus in Eindhoven. Het ontbijt en de kennis wordt je aangeboden door iLOQ, het Finse green tech bedrijf dat de technologische doorbraak in sluitsystemen leidt. Zo wekken de unieke digitale en mobiele sleutels van iLOQ zelf hun energie op en zijn batterijen of kabels niet nodig.

Waar gaat de ontbijtsessie over?
Sleutels raken kwijt, onbekenden bevinden zich in de gemeenschappelijke ruimtes, er is overlast of er wordt ingebroken. Wat zijn de cijfers over veiligheid in buurten met sociale huurwoningen of grotere gebouwen zoals scholen of wooncomplexen? Hoe zorg je dat bewoners en gebruikers zich veilig voelen? Wat zijn de nieuwste mogelijkheden om met digitale sluitsystemen de veiligheid te verhogen? Hoe houd je het veiligheidsniveau hoog? Hoe matcht digitaal met renovatie? Is digitaal echt duurder?

iLOQ (maker van het enige sluitsysteem ter wereld dat zijn eigen energie opwekt door het insteken van de sleutel zodat bekabeling en batterijen niet nodig zijn) geeft je concrete voorbeelden van innovaties waarmee je beveiliging eenvoudig kunt realiseren.

Daarnaast laat iLOQ zien hoe deze innovaties bij het eigen vastgoed kunnen worden toegepast.

Voor wie is de ontbijtsessie?
Technisch managers, beheerders, managers, onderhoudsmedewerkers, projectleiders, innovatiemanagers en iedereen die geïnteresseerd is in de overstap of uitbreiding naar een digitale oplossing.

Hoe hieraan deel te nemen?
Om deel te kunnen nemen aan de ontbijtsessie op 6 november, is het nodig dat je je aanmeldt via email bij ferry.nekkers@iloq.com.Reacties


Laatste nieuws