Spoed: Vastgoedfonds Max Property Duitsland sluit op 30 september

Uw spaargeld op de bank levert niets meer op. Als u op zoek bent naar andere manieren om uw vermogen te vermeerderen, is investeren in een vastgoedfonds wellicht een goede optie. Esther Dekker vertelt over de mogelijkheid van investeren in Duits vastgoed.

"Door uw geld te investeren in een vastgoedfonds kunt u investeren in vastgoed zonder dat u kennis nodig heeft van bijvoorbeeld huurrecht, gemeentelijk beleid of vastgoedbeheer. Ook heeft u geen last van leegstandrisico’s of lastige vragen van huurders", vertelt Esther Dekker, directeur Vastgoed bij Max Property Group. 

"Het Max Property Fund heeft zich inmiddels bewezen een juiste partner te zijn voor fondsinvesteringen. Na de geslaagde lancering van Max Property Fund Nederland I in 2016 volgde al snel de mogelijkheid om via een Nederlands fonds in Duits vastgoed te investeren." 

Gezonde financiële toestand
Op 6 oktober 2017 werd de lancering van het Duitse fonds aangekondigd. Op 1 november 2017 werd het daadwerkelijk gelanceerd. Dekker: "Op dit moment is er € 1.780.000 opgehaald en is er voor € 3.982.611 geïnvesteerd in vastgoed. Alle investeerders hebben het beoogde jaarrendement van 8% altijd op tijd ontvangen en de cashflow prognoses tonen aan dat het fonds in een gezonde toestand verkeert".

De financiële rapporten, portfolio en documentatie zijn te vinden op Max Crowdfund. Dekker: "Aankomende 30 september 2019 zullen we het fonds sluiten. Als u interesse heeft om nog in dit fonds te investeren dan kunt u dat via Max Crowdfund doen. Voordat u kunt deelnemen moet u een account aangemaakt hebben en goedgekeurd zijn voor Clearance Level 2". 

Als u problemen heeft om een account aan te maken of uw identificatiedocumenten te uploaden, dan kunt u nog steeds op de 'ouderwetse' manier aan het fonds deelnemen via een inschrijfformulier. Neem in dit geval aub contact op via info@maxpropertygroup.com. Voor meer informatie over onze fondsen kunt u tevens een kijkje nemen op funds.maxpropertygroup.com Reacties


Laatste nieuws