Unieke ontwikkelingslocatie te koop in gemeente Bloemendaal

In Bennebroek (gemeente Bloemendaal) wordt een deel van de herontwikkelingslocatie 'De Raak' te koop aangeboden. De locatie is eigendom van De Hartekamp Groep en heeft een totale oppervlakte van ca. 9.420 m2.

Op de huidige locatie aan de De Ruyterlaan staat nu nog een voormalig schoolgebouw, dat deel uitmaakte van de Hartekamp Groep. Het bestaande gebouw moet nog worden gesloopt.
De Hartekamp Groep houdt zelf een gedeelte van ca. 3.140 m2 in eigendom en zal hier zelf een nieuw woongebouw met zorgfunctie laten realiseren.

Wat kan er ontwikkeld worden?
Het resterende deel van het perceel, ca 6280 m², wordt via een tender te koop aangeboden. De uiteindelijke koper mag hier voor eigen rekening en eigen risico 5 blokken van maximaal 15 parkwoningen realiseren. Ook zal er door de koper binnen het openbaar gebied boven- en ondergrondse infrastructuur moeten worden aangelegd.

Combi-tender
Zowel de selectie van de partij voor de realisatie van het woongebouw met zorgfunctie als de koper van de grond voor de parkwoningen, gebeurt door middel van een openbare combi-tender. Wanneer u wilt meedoen aan deze tender kunt u dit kenbaar maken door het sturen van een email naar aanbestedingderaak@hartekampgroep.nl

Voor meer informatie over de locatie en de tender worden geïnteresseerden verwezen naar een verkoopbrochure die te downloaden is via deze link

Voor overige vragen kunt u mailen naar aanbestedingderaak@hartekampgroep.nl

 

Stedenbouwkundige opzet De Raak Bennebroek
Huidige situatie
vastgesteld bestemmingsplan De Raak Bennebroek
samenvatting
Reacties

Lees onze special over Vastgoedbeleggingen