Regio Amsterdam aangevuld met nieuw woningaanbod in Weesp

Blauwhoed en Van Wijnen presenteren deze week nieuw woningaanbod in gebiedsontwikkeling Weespersluis. Onder de rook van Amsterdam, in vestingstad Weesp, wordt gefaseerd gebouwd aan de gebiedsontwikkeling.

Ontwikkelingsmanager Lise Roodbol over de start verkoop van de 27 woningen in de nieuwe woonbuurt Lanenrijk: “Een kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar aanbod is, zeker in deze regio, meer dan welkom. Daarom ben ik onder andere gelukkig met het kleinschalige appartementencomplex en de beneden- en bovenwoningen waar het plan voor Lanenrijk in voorziet.”

Divers woningaanbod tussen water en groen
oningzoekers in en rondom Weesp kunnen hun hart ophalen bij het nieuwe aanbod in de Bloemendalerpolder. Tussen Muiden en Weesp wordt de gebiedsontwikkeling Weespersluis gerealiseerd. Slechts een derde deel van het gebied wordt bebouwd. De rest blijft open voor water en groen. In deze nieuwe fase is er niet alleen aandacht voor woningen in het lagere segment, ook de diversiteit in woningtypen zal geïnteresseerden over de streep trekken.

Roodbol: “Wie bekend is met de woningen in Lanenrijk zal sommige woningtypen herkennen. Maar naast de bestaande typen als de Laanwoningen en de Herenhuizen zijn de 3 Appartementen, de 8 Benedenwoningen en de 9 Bovenwoningen nieuw voor Lanenrijk.” De vanaf-prijzen van de woningen variëren bij de verschillende woningtypen tussen de € 213.000 en € 590.000.

Rijk gedetailleerde architectuur
Het ontwerp van architect Mulleners & Mulleners in ‘fin de siècle’-stijl wordt gekenmerkt door rijk gedetailleerde gevels, veranda’s, ornamenten, bijzondere kozijnen en hogere plafonds. Dit sluit aan bij het authentieke karakter van Weesp en bij de buitenplaatsen langs de Vecht.

De 27 nieuwe woningen van Lanenrijk hebben ook veel binnen-buitenruimtes in ‘fin de siècle’-stijl zoals Franse balkons, gunstig gelegen tuinen en de mogelijkheid voor een veranda.

Meet & Greet
Vanaf dinsdag 3 september zijn de 27 woningen online te koop. Voor geïnteresseerden is er op dinsdag 10 september van 18.30 tot 20.00 uur een Meet & Greet in City of Wesopa aan de Herengracht 23 in Weesp. De betrokken partijen zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Samenwerking
De ontwikkeling van Weespersluis is een samenwerking van BPD Ontwikkeling, Adriaan van Erk, AM, Blauwhoed en Van Wijnen Projectontwikkeling Midden. De combinatie Blauwhoed/Van Wijnen ontwikkelde eerder twee andere woningbouwprojecten binnen de gebiedsontwikkeling. Een daarvan is in aanbouw en de andere is door bewoners inmiddels in gebruik genomen.  Reacties


Laatste nieuws