Gratis toegangskaarten openingscongres Dutch Green Building Week voor VJ-abonnees

Aankomende maandagmiddag 23 september 2019 vindt het openingscongres van de Dutch Green Building Week plaats in Spant! in Bussum. Het congres wordt dit jaar voor de 9e keer georganiseerd door Dutch Green Building Council (DGBC). Tal van toonaangevende sprekers maken er hun opwachting. Vastgoedjournaal is mediapartner van de week. Daarom heeft Vastgoedjournaal 50 gratis toegangskaarten beschikbaar voor haar relaties. Aanmelden met relatiecode DGBW2019VAST kan hier.

Thema: #HETKANWEL
De urgentie rond duurzaamheid neemt enorm toe. Maar hoe laten we economische groei en zakelijke belangen samengaan met de zorg voor het klimaat, hoe we gaan verdichten en vergroenen tegelijk? Hoe gaan we energie besparen, circulair, klimaatrobuust en gezond (ver)bouwen?

DGBC wil tijdens de week en het congres laten zien dat het mogelijk is de gebouwde omgeving te verduurzamen met oog voor de verschillende thema’s.

Tijdens het congres krijgen mensen het podium die zich niet laten afleiden door een conservatieve ketenpartner of een politieke koers, maar die verduurzamen omdat ze het willen. En omdat ze het kunnen. Het thema van de week en het congres is daarom #HETKANWEL!

Sprekers
Onder andere Mathijs Bouman (journalist en econoom), Sandra Phlippen (Hoofd Economisch Bureau Nederland ABN AMRO), Boudewijn Poelmann (oprichter Goede Doelen Loterijen) en cabaretier Guido Weijers leveren een bijdrage aan het programma.

Wie ontmoet je?
Bekijk hier de voorlopige aanmeldingen.

Aanmelden
Aanmelden met relatiecode DGBW2019VAST kan hier.Reacties


Laatste nieuws