Bureau Juli Ontwerp viert tienjarig bestaan met kennisdelingssessie

Juli Ontwerp, specialist in (her)ontwikkelingen en transformaties, viert haar 10-jarig bestaan voor haar relaties met een kennisdelingssessie op 18 juli 2019. Met aansluitend een borrel met uitzicht over de stad als decor: vanaf de 28e verdieping van het World Port Center in Rotterdam.

Het onderwerp voor de Kennisdelingssessie is Geluk en Gezondheid in de bebouwde omgeving. En dan niet zozeer het belang daarvan - want dat begrijpen we allemaal wel - maar hoe we dat nog beter in de praktijk kunnen brengen. Wat is ervoor nodig om de belemmeringen die er in de praktijk blijken te zijn weg te nemen, en gelukkiger en gezondere steden te realiseren?

Expertpanel en visuele omlijsting
De sessie zal onder leiding staan van debatleider Paul Splinter. Het expert-panel heeft zijn sporen verdiend in de bouwwereld: Nicole Maarsen van Syntrus Achmea, Phillip Smits van Blauwhoed, Alexandra Boot van het Blue Building Institute en Pim van der Ven van Juli Ontwerp.

Ieder zal vanuit de eigen expertise de kansen en belemmeringen die zij zien belichten. En belangrijker: we zullen eindigen met het omschrijven van THE NEXT STEP: welke belemmeringen moeten we wegnemen, en hoe kunnen we dat doen? ‘Hoe komen we verder met Geluk & Gezondheid in de bouw; niet alleen vertellen maar ook echt doen?’

De Kennisdelingssessie zal op verrassende wijze visueel en inspirerend worden omlijst door De Plekkenmakers.

Conclusies
De conclusies van deze sessie zullen we in september op de website van Juli Ontwerp plaatsen, en uiteraard ook in het Vastgoedjournaal. Ook volgende Kennisdelingssessies zullen we hier aankondigen. Wil je als eerste op de hoogte zijn; meld je dan aan op bureau@juliontwerp.eu

Reacties

Lees onze special over Rotterdam Special