Bosselaar & Strengers Advocaten versterkt focus met nieuwe strategie

Het Utrechtse advocatenkantoor Bosselaar & Strengers gaat zich voortaan toespitsen op Corporate en Real Estate binnen de sectoren Gezondheidszorg, Vastgoed & Bouw en Agri & Food.

Het advocatenkantoor wil dé legal partner in Corporate en Real Estate voor ondernemers en organisaties zijn. “Om optimaal te kunnen leveren wat de cliënten van vandaag en morgen vragen en wat zij van een hedendaags advocatenkantoor mogen verwachten, heeft Bosselaar & Strengers haar focus verder verscherpt”, zo schrijft het advocatenkantoor in een toelichting.

Al langer werd ingezet op meer gespecialiseerde juridische dienstverlening en is het ‘full service model’ ingeruild voor een steeds specifieker aanbod van rechtsgebieden in een beperkt aantal sectoren. Bosselaar & Strengers zet nu uitdrukkelijk de volgende stap naar concentratie en verdieping, zowel in rechtsgebieden als in sectoren als in service.

Overstap
De keuze voor versterking van de focus heeft er ook toe geleid dat Bosselaar & Strengers in goed overleg afscheid neemt van haar insolventiesectie. Een beslissing die samenvalt met de wens en keuze van de betrokken partner Janina Maduro om een volgende stap in haar carrière te zetten. Zij zal met haar sectie per 1 juli aanstaande overstappen naar advocatenkantoor Holla.

Verhuizing
Het advocatenkantoor verhuist deze zomer binnen Utrecht naar een nieuw kantoor, dat nog meer is ingericht op duurzaamheid, digitalisering, inspiratie en samenwerking met cliënten en met elkaar. Samen met een nieuw logo en een nieuwe huisstijl wordt hiermee de nieuwe koers van Bosselaar & Strengers ingezet.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021