Meerwaarde door aanpakken huis en tuin bij verkoop

Wil jij jouw huis nog aantrekkelijker maken voor potentiële kopers? Je kunt zorgen voor een meerwaarde op jouw woning door jouw woning en tuin aan te pakken! Zorg ervoor dat jouw woning en tuin er tip top uitzien wanneer jij de eerste kijkers ontvangt. Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet waarmee jij jouw huis nog aantrekkelijker maakt. (Advertorial)

Modernisering
Is jouw woning ietwat gedateerd? Dat kan je duur komen te staan bij de taxatie. Je kunt een kleine investering in jouw woning doen door de oude badkamertegels te vervangen, een nieuwe keuken te installeren en achterstallig onderhoud te verbeteren. Door jouw woning te moderniseren kan de vraagprijs al gauw omhoog gaan. Een huis dat instap klaar is, is natuurlijk een stuk aantrekkelijker voor potentiële kopers.

Dakkapel
Zorg voor meer licht en meer ruimte in de woning met een dakkapel. Het siert niet alleen de buitenkant van het huis, maar doet ook veel voor binnenshuis. Plaats bijvoorbeeld een dakkapel op zolder en creëer op deze manier een extra bruikbare kamer in huis. Dit kan het slaapkamer aantal omhoog brengen.

Kunstgras
Niet alleen de woning speelt een grote rol voor de kopers, de omgeving rondom het huis en de tuin zijn ook essentiële factoren. Een mooie en praktische tuin kunnen de kopers bijvoorbeeld overhalen om toch over te gaan tot de aankoop. Kunstgras is de laatste jaren steeds populairder aan het worden. Het is een kleine investering, waar je de waarde van jouw woning mee kunt verhogen. De volgende bewoners zullen geen vinger hoeven uit te steken aan het gazon. Kies voor kwaliteit en goedkoop kunstgras en een hogere meerwaarde tijdens de verkoop.

Zonnepanelen
Groene woningen zijn enorm in trek. Wanneer jij zonnepanelen laat plaatsen, is jouw woning tijdens de verkoop een stuk aantrekkelijker. Het kan dé reden zijn dat de kopers tot aankoop overgaan. Een woning dat energiezuinig en groen is, is natuurlijk enorm gewild! Door te investeren in zonnepanelen help je niet alleen het milieu, maar ook jouw portemonnee!

Wil jij de beste prijs ontvangen voor jouw woning? Dit doe je door jouw huis extra aantrekkelijk te maken voor de potentiële kopers. Door een aantal kleine investeringen in de woning te plegen, kun je tijdens het verkoopproces beter uit de hoek komen. Maak gebruik van bovenstaande tips en maak jouw woning vandaag nog aantrekkelijker voor de verkoop.

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedfinanciering