Hendrik Smetsers start als Director Financial Services bij Altum AI

Met ingang van juni 2019 is Hendrik Smetsers gestart als Director Financial Services bij FinTech-onderneming Altum AI.

Hendrik heeft een achtergrond in de financiële dienstverlening. Hijheeft een achtergrond in de financiële dienstverlening en is aangesteld om de oplossingen van Altum AI op het gebied van Artificial Intelligence en digitale marketing verder uit te bouwen, waardoor innovaties in de financiële en vastgoedsector gerealiseerd worden.

Hendrik: “AI biedt tal van mogelijkheden om de financiële dienstverlening klantgerichter, kostenefficiënter en duurzamer te maken. Op dit moment worden deze mogelijkheden steeds meer toegepast, dus daar liggen kansen voor innovatieve financiële dienstverleners.”

Voor zijn start bij Altum AI heeft Hendrik bij verschillende banken en verzekeraars managementfuncties vervuld op het gebied van marketing, productmanagement en retailbanking. In zijn laatste functie was hij verantwoordelijk voor het hypotheekbedrijf van VIVAT.

Jorik Jol, eén van de founders van Altum AI, over het aantrekken van Hendrik Smetsers: “Hendrik combineert een jarenlange ervaring in de financiële markt met een passie voor innovatie. Zijn kennis en ervaring en vooral zijn wil om verandering teweeg te brengen, maken hem tot een zeer waardevolle toevoeging aan ons team.



Reacties


Laatste nieuws