Laatste kans: Stem NU op de beste netwerker in het vastgoed

U kunt nog alleen vandaag nog op de beste netwerker in de vastgoedsector stemmen. Wie van de 100 kandidaten in de Top 100 blinkt uit met een uitzonderlijk goed onderhouden netwerk? De uitslag is op 4 juni aanstaande, de eerste dag van de PROVADA. 

De Top 100 Netwerkers is een initiatief van Vastgoedjournaal en verschijnt dit jaar voor de achtste keer. Een ranglijst waarvan wij weten dat de markt er naar uitkijkt.

Netwerkkwaliteiten
De regels zijn simpel. Kies uit de lijst van 100 namen uw favoriete netwerker. De genomineerde netwerkers zijn met zorg geselecteerd op hun netwerkkwaliteiten. Sommigen laten hun gezicht zien op alle belangrijke evenementen, anderen geven goede presentaties of weten hun boodschap helder voor het voetlicht te brengen. De kandidaten zijn niet noodzakelijkerwijs de grote decisionmakers in het vak. Er staan ook namen tussen van mensen die in de luwte hun netwerk adequaat weten te onderhouden. U kunt tot maandag 27 mei 2019 17.00 uur uw stem uitbrengen. 

Staat u op deze lijst? 
Als u verzekerd wilt zijn van veel stemmen die op u worden uitgebracht, deel dan dit artikel via uw eigen social media kanalen voor een zo groot mogelijk bereik.

Aantal stemmen
De uitslag zal worden gebaseerd op het aantal stemmen dat iemand krijgt. Dus geen ingewikkelde formules die tot zinloze discussies leiden. Vastgoedjournaal publiceert voor de start van de komende PROVADA op dinsdag 4 juni de definitieve Top 100 Netwerkers.

BRENG HIER UW STEM UIT

 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021