Alles geautomatiseerd! Nu alleen het gebouwbeheer nog

Alles wordt software. U heeft waarschijnlijk de afgelopen jaren al behoorlijke stappen gezet. Het salesteam loopt met een slimme CRM-tool rond en de boekhouding staat volledig in de cloud. Hiermee hebt u bestaande processen versneld, vereenvoudigd en verbeterd.

Uw business is erop vooruitgegaan met deze technologie. Maar herinnert u zich de voorbereidingsfase en de implementatie van deze systemen nog? Er kwam veel meer op u af dan u van tevoren had ingeschat. Talloze meetings, discussies over instellingen en de o zo waardevolle medewerkers ertoe te bewegen dat ze de systemen gaan omarmen én gebruiken.

Achter de oren krabben
Er zijn vast meerdere momenten geweest tijdens dit proces dat u zich achter de oren heeft gekrabd. Maar: als wij u achteraf vragen of u nog zonder deze systemen wilt of kunt, dan is het antwoord in 99 van de 100 gevallen: Nee!

En dat is maar goed ook. Het toont aan dat digitalisering, automatisering, transformatie, innovatie of hoe u het ook noemt; de moeite loont!

U heeft dus uw interne bedrijfsprocessen geoptimaliseerd. Maar hoe zit het met uw corebusiness? Als volger van Vastgoedjournaal, ‘belegt u in’ of ‘beheert u’ (commercieel) vastgoed. Uw doelen zijn: rendement, een 100% bezetting en een goed geolied property management met uitstekende service.

Hier wordt het voor ons interessant.

Als ervaren (actief vanaf 1999) softwareontwikkelaars, hebben wij de afgelopen jaren het gebruiksvriendelijke platform PropCentral als SaaS (Software as a Service)-oplossing ontwikkeld. Met onder andere een mobiele app, narrowcasting en digitale recepties verbindt PropCentral eigenaren, beheerders, huurders en bezoekers van een kantoorgebouw, waarmee:
- De tevredenheid en loyaliteit onder huurders omhoog gaat;
- Het hospitality en facility management aanzienlijk efficiënter wordt;
- De waarde van het vastgoed wordt verhoogd;
- Bij overdracht van eigendom of beheer geen kennis en services verloren gaan.

Functionaliteiten
PropCentral wordt volledig afgestemd op de behoefte en omstandigheden van een gebouw en diens gebruikers. Denk aan functionaliteiten als: bezoekersregistratie, roombooking, ticketsysteem voor storingen, catering en parkeer management. Alles in en om een gebouw kunnen aansturen vanuit één centrale plek.

Dat is ons ultieme doel en uw toekomstige voordeel. Dit betekent ook dat reeds in gebruik zijnde softwaresystemen of apps geïntegreerd kunnen worden. Het prijsmodel van PropCentral is gebaseerd op de Vrij Verhuurbare Oppervlakte (VVO) van een kantoorgebouw en de gewenste functionaliteiten.

Koud kunstje?
Nee, we gaan u nu niet vertellen dat het implementeren van onze software een koud kunstje is. Ook bij ons platform geldt dat er stappen gezet moeten worden voordat het staat als een huis. Gelukkig voor u hebben wij al vele keren met dit bijltje gehakt en begeleiden wij u tijdens dit gehele traject.

Dus: ja, veel werk aan de winkel, maar niks om u zorgen over te maken en de moeite meer dan waard!
 

Kijk op ​www.prop-central.com​ voor welke mooie partijen wij al mogen werken. Interesse in ons platform of bent u op zoek naar een softwarespecialist? Ik maak graag een afspraak.

John Schreuter is CCO Future Forward – PropCentral. Hij is bereikbaar op john@ffwd.nl en op +31(0)181 413 112

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021