Hendriks makelaardij opent tweede vestiging in Tilburg

Aanstaande 17 mei opent Hendriks makelaardij een tweede vestiging in Tilburg, in stadsdeel De Reeshof. Deze uitbreiding in de populaire, jonge wijk bij de visie van moederbedrijf en grootste makelaarsgroep van Nederland, Hoekstra & van Eck Groep. Het nieuwe makelaarskantoor zal door Geraldine Schouten worden opgezet en ondersteund door het team in het reeds bestaande Hendriks kantoor in de binnenstad van Tilburg.

Het nieuwe kantoor aan de Ketelhavenstraat 65, Tilburg De Reeshof, is dicht bij het station en andere bedrijven. Naast Geraldine gaat ook het team van Hendriks Tilburg binnenstad, bestaande uit drie makelaars en de hypotheek- en verzekeringsadviseur (Koen van der Pluijm, Roel van Delft, Tim van Besouw en Rachel van Dongen), voor deze vestiging aan de slag.

Innovatie en digitalisering
In Tilburg is Hendriks Makelaardij een gevestigde naam. “Het is een logische stap om onze markt te vergroten met een nieuwe vestiging in deze dynamische buurt”, aldus Schouten. Naast bereikbaarheid en kruisbestuiving onderscheidt de vestiging van Hendriks Makelaardij in stadsdeel De Reeshof zich door verregaande innovatie. “Verkopers zijn 24/7 op de hoogte van de ontwikkelingen betreffende de verkoop van hun huis. Absolute pluspunten in de relatie met onze klanten”, volgens  Schouten.

Reacties