Nieuwe medewerkers bij BOAG Advies en Management  

In april zijn er weer twee nieuwe medewerkers gestart bij BOAG: ir. Michel van Gageldonk (links op de foto) is begonnen als projectmanager en ing. Francis Alba Heijdenrijk als executive manager/senior projectmanager. Vanuit het kantoor op Rivium, met uitzicht op Rotterdam, werken nu zo’n vijftig professionals van BOAG aan projecten in heel Nederland.  

Michel van Gageldonk bekleedt de functie van projectmanager. Totdat hij dit voorjaar overstap naar BOAG maakte, hield hij zich bij eerdere werkgevers als bouwkundig ingenieur en projectleider bezig met projecten op het snijvlak van ontwerp en techniek: bouwkundige uitwerking, ontwerp en projectleiding. Hij heeft voor BOAG gekozen om deel uit te maken van, zoals hij het zelf zegt, “een professionele organisatie met een mooie projectenportefeuille”. 

Francis Alba Heijdenrijk versterkt vanaf april 2019 het BOAG-team als executive manager/senior projectmanager. Francis heeft een bouwkundige achtergrond en jarenlange ervaring als projectmanager in de bouw, met name bij multifunctionele en complexe, binnenstedelijke bouwprojecten. Hij onderkent het belang van samenwerken in projecten en stuurt daarop, waarbij hij het de belangen van zowel de opdrachtgever als de eindgebruikers scherp in het oog houdt. 
 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021