En dat terwijl de energierekening niet meer stijgt. Dat is de ambitie van Energy Bridge. Op de Woningcorporatiedag komende woensdag in Nijenrode zal Jan-Maarten Elias van Energy Bridge een workshop leiden over dit thema. Er wordt een nieuwe aanpak gepresenteerd, gebaseerd op een natuurlijk en gewogen proces en waarbij de bewoners geen overlast hebben. De aanwezigen gaan aan de slag met een bestaand appartementencomplex dat op deze wijze wordt verduurzaamd.

Energy Bridge is een nieuwe speler in de verduurzaming van gebouwen. Met een gepassioneerd team met meer dan 30 jaar ervaring wil zij bestaand vastgoed door vereenvoudiging en digitalisering fossielvrij maken. Zij is onafhankelijk van aannemer of installateur.

Het bedrijf ondersteunt vastgoedeigenaren zoals woningbouwverenigingen met het meest optimale proces en passende oplossing per gebouw. Door actief betrokken te blijven in de realisatie en beheer worden de oplossing geborgd. De activiteiten, kennis en begeleiding van Energy Bridge reiken van Boardroom tot Boilerroom.

De landelijke Woningcorporatiedag wordt georganiseerd door IVVD in samenwerking met Vastgoedjournaal.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021