De Troostwijk Groep heeft haar belang in de Italiaanse deelneming Roux Italia S.r.l uitgebreid, door recentelijk een substantieel meerderheidsaandeel te verwerven. Het bedrijf dat vergelijkbare services biedt als de Troostwijk vestigingen in de Benelux, bestaat al ruim 50 jaar.

Roux Italia is actief in heel Italië en het hoofdkantoor is gevestigd in Milaan. Na de recente acquisitie in België, is dit de derde uitbreiding binnen een half jaar, die Troostwijk onder de vlag van het moederbedrijf Tinsa heeft kunnen realiseren.

“Net als bij de acquisitie in België gaat het hier over een bedrijf dat we al geruime tijd kennen”, zegt Wiebe Westerhof, CEO van de Troostwijk Groep. “De Italiaanse markt biedt naar onze mening voldoende ruimte voor groei met betrekking tot ons huidige dienstenpakket. Roux Italia is toe aan de volgende stap in haar ontwikkeling en wij zijn verheugd dat wij hier nu invulling aan mogen geven.”

Een recente acquisitie door Tinsa in Portugal brengt het aantal landen met Tinsa vestigingen op 12. Tinsa Group verwacht in 2019 een omzet te realiseren van ruim € 150 miljoen.

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021