Nieuw congres: Dag van de Vastgoedfinanciering 2019

De huidige lage rentestand maakt beleggen in vastgoed populair en de vraag naar financieringen is hierdoor groot. Diverse Nederlandse banken gaan juist kritischer naar vastgoedfinanciering kijken. De markt voor vastgoedfinanciering ontwikkelt zich om deze - en andere - redenen in een rap tempo. 

Op 7 mei organiseert Vastgoedjournaal de Dag van de Vastgoedfinanciering 2019. Klik hier voor het volledige programma.

Banken verliezen aandeel ten opzichte van alternatieve financiers en steeds meer intermediairs worden actief op de markt. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor het verkrijgen van financiering.

Diverse bankloketten
De Dag van de Vastgoedfinanciering heeft als doelstelling vastgoedfinanciers samen te brengen met vastgoedbeleggers, ontwikkelaars en bouwondernemingen. Dé dag waar diverse bankloketten en intermediairs aanspreekbaar zijn.

Themasessies
Dit jaar is het concept van de Dag van de Vastgoedfinanciering totaal anders dan de jaren ervoor. Veel facetten van vastgoedfinanciering komen aan bod in verschillende themasessies. De drie grootbanken zullen alle drie apart in een sessie vertellen wat de markt van hen kan verwachten. Tegelijkertijd is het mogelijk om aan te schuiven bij talloze andere themasessies of expertmeetings, bijvoorbeeld over alternatieve vastgoedfinanciering, buitenlandse financiering of projectfinanciering. U kunt zelf kiezen welke sessie het beste bij uw vraag past. 

Financieringsplein
Ontmoet deze dag 20 banken en intermediairs die aanspreekpunt zijn voor uw toekomstige financiering!

Klik hier voor het volledige programma en/of om u aan te melden.

Foto: Background photo created by rawpixel.com - www.freepik.com.
 



Reacties


Laatste nieuws