Huetink treedt toe tot de Raad van Advies van MVGM International Advisory

Hans Huetink (1962) is toegetreden tot de Raad van Advies van MVGM International Advisory. Hij heeft 16 jaar bij SNS Property Finance gewerkt in de rol van district manager en manager restructuring & recovering. Bij rechtsopvolger Propertize is hij mede verantwoordelijk geweest voor de snelle en winstgevende afbouw van de kredietportefeuille in de functie van de Vice President Loan Asset Management.

Huetink: “MVGM International Advisory is actief in een interessant speelveld met internationale vastgoedbeleggers. Het netwerk en de ervaring zoals opgebouwd bij SNS en Propertize kent veel raakvlakken en waardevolle aanvullingen voor MVGM International Advisory en ik kijk er naar uit om met Michiel en zijn team aan de slag te gaan.”

Michiel Assendelft, managing director van MVGM International Advisory, geeft aan blij te zijn Huetink in zijn team te mogen verwelkomen als lid van de Raad van Advies: “We kijken er naar uit om samen met Hans onze huidige relaties nog beter te bedienen en het netwerk verder uit te bouwen en nieuwe kansen creëren.”



Reacties


Laatste nieuws