Conijn maakt overstap van Ortec naar Finance Ideas

Emeritus-hoogleraar Johan Conijn komt per 1 maart aanstaande het team van Finance Ideas versterken. Na de afgelopen negen jaar zijn meerwaarde via Ortec Finance te hebben geleverd, maakt hij de overstap naar Finance Ideas.

Al vele jaren is Conijn een belangrijke stem in het volkshuisvestelijke debat. Zijn grote maatschappelijke gedrevenheid maakt hem een zeer gewaardeerde sparringpartner voor woningcorporaties, sectorinstituten, institutionele beleggers en ministeries. 

Nieuwe uitdaging
Johan Conijn: “Na negen jaar met veel voldoening bij Ortec Finance te hebben gewerkt, zoek ik een nieuwe uitdaging. Finance Ideas is voor mij een bekende club met zeer gekwalificeerde medewerkers. Ik verheug me erop een collega te worden en samen de schouders te zetten onder de vraagstukken waar de corporatiesector de komende jaren voor staat.”

Victor Burger: “Wij zijn erg verheugd met de komst van Johan. Hij voegt met zijn unieke kennis en kunde extra kwaliteiten toe aan het team van Finance Ideas. Hierdoor kunnen wij onder andere de corporatiesector nog beter van dienst zijn op het gebied van portefeuillestrategie, asset management, duurzaamheid en financiële sturing.”

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021