Michiel Wentges benoemd tot algemeen directeur ABT B.V.

Met ingang van 1 januari 2019 heeft een directiewisseling plaatsgevonden bij ABT. Gerard Doos, de afgelopen jaren Algemeen Directeur van ABT én voorzitter van het bestuur van Oosterhoff Group, zal zich vanaf deze datum volledig focussen op de verdere ontwikkeling en groei van Oosterhoff Group. De rol van Algemeen Directeur wordt vanaf deze datum overgenomen door Michiel Wentges (op foto rechts), die vanaf 1 juli 2018 al was toegevoegd aan de directie van ABT. Samen met Rudi Roijakkers (links op de foto) zal hij zich de komende jaren richten op de verdere uitbouw van de marktpositie van ABT.

Gerard Doos startte zijn loopbaan bij ABT in 1988 en zat vanaf januari 2013 in de Algemene Directie. Ook was hij tot 2012 Algemeen Directeur van ABT België. Vanaf de oprichting van Oosterhoff Group in 2016, bekleedt hij ook de functie van voorzitter van het bestuur van Oosterhoff Group.

Michiel Wentges is zijn loopbaan gestart bij HBG (tegenwoordig BAM) en is na zijn overstap naar Multi Vastgoed directeur geworden van Van Hoogevest Bouw. Vanaf 2010 was hij directeur en medeaandeelhouder van BOB Advies, dat later is opgegaan in bbn adviseurs.

ABT en bbn adviseurs maken beiden onderdeel uit van Oosterhoff Group, consultants & engineers.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022