Nieuw congres: Woningcorporatie Dag 2019 (6 PE-punten)

Maatschappelijke ontwikkelingen, waaronder het klimaatakkoord, dagen woningcorporaties uit om nu stappen te zetten. Het gaat vooral om versnelling van de energietransitie, maar zeker ook over langer zelfstandig wonen en middenhuur.

Op 17 april organiseert IVVD in samenwerking met Vastgoedjournaal de Woningcorporatie Dag 2019 op de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Klik hier voor het volledige programma.

Laat u inspireren door Robin Berg met zijn oplossingen om woonwijken zelfvoorzienend te maken met behulp van elektrische auto’s. Zijn innovatieve ideeën wonnen al verschillende prijzen! Verder gaan wij aan de hand van voorbeelden in op strategische keuzes bij de benodigde opschaling van de energietransitie.

Trends, langer zelfstandig wonen en middenhuur
In de middag wordt de Nationale Trendradar Corporatievastgoed toegelicht. U krijgt een exemplaar. IVVD vraagt ook u te participeren in het trendonderzoek vóór en tijdens het congres. Daarnaast komen de opgaven bij langer zelfstandig wonen aan bod naar aanleding van een onderzoek van het Planbureau voor de Leefomgeving. Tot slot levert Wonen Limburg een bijdrage over middenhuur voor het vergeten segment modale inkomens. Ervaringen en oplossingen.

Ontmoet uw collega’s en deel ervaringen!

Klik hier voor het volledige programma en/of om u aan te melden.

Foto: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed [CC BY-SA 4.0].
 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022