Supermarktketen zoekt locaties voor nieuwe winkels in Haarlem en Best

Een grote Nederlandse supermarktketen zoekt vastgoed voor nieuwe filialen in Haarlem en Best. De keten maakte recent nieuwe profielen aan in het VJ Retailregister, waarin retailers hun zoekvraag kunnen achterlaten.

Met een abonnement op het VJ Retailregister heeft u, voor slechts €950 per jaar, toegang tot de volledige database en krijgt u beter inzicht welke retailers er interesse in een locatie hebben.

In Haarlem gaat het om drie filialen. Allereerst een groot filiaal, met een oppervlakte van minimaal 4.500 m² BVO en 250 parkeerplaatsen, bij voorkeur op maaiveld. Ten tweede een regulier filiaal met een minimumoppervlakte van 1.700 m², met een parkeernorm van 4-5 parkeerplaatsen per 100 m² BVO, bij voorkeur op maaiveld. Tot slot zoekt de keten naar een klein filiaal op een high traffic locatie, met een minimumoppervlakte van 600 m² VVO. Parkeerplaatsen zijn hier van ondergeschikt belang.

In het centrum van Best gaat het om een regulier filiaal van 1.700 m² tot 2.000 m² BVO, met minimaal 100 parkeerplaatsen op maaiveld. Goede bereikbaarheid en zichtbaarheid is essentieel.

Heeft u geschikt vastgoed voor deze keten? Via het VJ Retailregister kunt u als vastgoedeigenaar alle zoekprofielen inzien en gemakkelijk een potentiële koper/huurder benaderen. Een deal sluiten is nog nooit zo makkelijk geweest. Klik hier voor meer informatie.

Foto: Created by Rawpixel.com - Freepik.com.
 

Reacties

Lees onze special over Rotterdam Special