Beelen Nederland neemt CT Events Services over

Beelen Nederland neemt CT Events Services over

Beelen Nederland heeft een meerderheidsbelang genomen in CT Event Services. Hierdoor ontstaat een sterke combinatie om evenementenorganisaties volledig te ontzorgen voor wat betreft afvalmanagement- en verwerking.

Beide bedrijven Beelen Nederland en CT Event Services hebben veel ervaring op het gebied van dienstverlening in de afvalketen. CT Event Services kan door de samenwerking verdere invulling geven aan de verduurzaming van de festivals en evenementen.

Reacties
Adriaan Vis (CEO Beelen Groep) “Het verwerven van het meerderheidsbelang in CT Event Services past volledig in onze ambitie om brede oplossingen op het gebied van afvalmanagement aan te bieden aan onze klanten. Het bundelen van de krachten brengt ons samen verder in onze strategie tot reduce, reuse en recycling van afval.”

Mark van Beek (CEO CT Event Services) “Om de kwaliteit van onze dienstverlening nog meer te verhogen ben ik op zoek gegaan naar een combinatie waarbinnen dat mogelijk is. Beelen Nederland bleek een logische partner, omdat zij ons streven naar kwaliteit en continuïteit volledig onderschrijven. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in (duurzame)grondstoffen verwerking wat volledig aansluit op onze visie.”

Reacties
Dossier Overname

Boekhoorn: ‘Eerder bod op HEMA werd weggelachen'

Mega-investeerder Marcel Boekhoorn wil HEMA ‘laten gloriëren als nooit tevoren.’ Daarvoor zullen de schulden – nu circa driekwart miljard euro aan obligatieleningen – in versneld tempo worden afgebouwd, zo verzekerde Boekhoorn in een toelichting op de overname op het HEMA-hoofdkantoor in Amsterdam-Noord. Lees verder voor de bedragen die VJ hoorde tijdens de persconferentie.

18 oktober 2018 om 17:25 | 4 min