Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland naar Courtyard Building in Utrecht Papendorp

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland naar Courtyard Building in Utrecht Papendorp

V&VN, de Vereniging Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland, heeft onlangs een langjarig huurcontract getekend voor circa 2.900 m2 kantoorruimte in het kantoorgebouw Courtyard Building aan de Orteliuslaan 1000 te Utrecht. Verhuurder is Commerz Real.

V&VN is met ruim 100.000 leden de grootste beroepsvereniging van Nederland. V&VN is er voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten. "De huisvesting voor V&VN in Courtyard Building is met deze nieuwe, grotere locatie toekomstbestendig", zo geeft Richard Willekes van RWRES aan, die de huisvestingsbelangen behartigde van V&VN.

Courtyard Building (circa 36.000 m2) is vanaf ontwikkeling in het bezit van Commerz Real haar open-ended vastgoedfonds HausInvest, en heeft door de recente renovatie van de begane grond een significante transformatie ondergaan. De huurders hebben de beschikking over tal van centrale voorzieningen, waaronder een bemande receptie met gastvrouwen, een meeting center met 10 moderne vergaderruimten, een Courtyard Gym en Courtyard Café met social space. Speerpunt in het concept is de huurders en haar medewerkers te faciliteiten in een druk werkbestaan en dit te combineren met een gezonde levensstijl. 

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedfinanciering