Flexoperator ScaleHub huurt 3324 m2 in Bajes Kwartier

ScaleHub – operator van flexibele kantooroplossingen – en LRC Group hebben een langdurige huurovereenkomst afgesloten in het kantoorgebouw, gelegen aan de H.J.E. Wenckebachweg 123 te Amsterdam.

ScaleHub huurt 3324 m² kantoorruimte en opent hiermee haar derde locatie. Begin 2019 openen zij de deuren voor de eerste gebruikers.

Thom van Wijk, oprichter van ScaleHub: “We merken dat de vraag van bedrijven naar grotere metrages op flexibele voorwaarden groeit. Op deze locatie kan ScaleHub snel groeiende bedrijven goed faciliteren. We richten ons op groeiende bedrijven vanaf vier personen die op zoek zijn naar een kleine kantoorunit, maar ook grotere partijen die op zoek zijn naar een eigen etage van 500 m2. De locatie Wenckebachweg wordt niet alleen ruimer opgezet, maar is ook voorzien van verschillende faciliteiten. Zo is er een gym, receptie met koffiebar, een eigen lunch restaurant en een binnentuin."

Flexas trad op namens verhuurder LRC Group. Ditt Officemakers adviseerde als creatief partner en is tevens verantwoordelijk voor de renovatie van het gehele pand.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022