Max Property Group over de voordelen van beleggen op blockchain (VIDEO)

Max Property Group heeft onlangs een nieuw fonds in Nederland gelanceerd en het bijzondere hieraan is dat het op de blockchain opereert. Esther Dekker vertelt aan VJ wat hier de (financiële) voordelen van zijn. Bekijk nu de video!

In 2016 zette Max Property Group haar eerste vastgoedfonds op, Max Property Fund I. Het fonds werd succesvol gevuld binnen het eerste jaar na opening. Daarna volgde nog een fonds in Duitsland en in het Verenigd Koninkrijk. Nu wordt gestart met het Max Property Fund II, een fonds ter waarde van €2,5 miljoen dat zich zal richten op het aankopen van huurwoningen in Rotterdam en omstreken. Het fonds biedt een rendement van 6,25% plus 40% winstdeling.

Tokens
Het bijzondere aan dit fonds is dat het één van de eerste vastgoedfondsen op de blockchain zal zijn. Maar hoe werkt het precies? Esther Dekker vertelt in onderstaande video: "Het tokenizen van een fond betekent dat een belegger tokens terugkrijgt en die vertegenwoordigen een bepaalde waarde. Voorheen waren dat obligaties, maar nu zijn dat dus security tokens geworden."

Efficiënter en goedkoper
Volgens Dekker zijn hier veel voordelen aan verbonden. "We kunnen zo processen veel efficiënter maken en daardoor worden ze goedkoper. Dat betekent dat wij voor onze beleggers een lager instapmodel kunnen realiseren." Zo kan in Max Property Fund II al geïnvesteerd worden vanaf € 1000,-. "Uiteindelijk willen we de bedragen gaan verlagen naar € 500,- of zelfs wel € 100,-. Dit betekent dat we de vastgoedmarkt openbreken en bereikbaar maken voor een veel grotere doelgroep," aldus Dekker tot slot.

 

Meer weten over Max Property Fund II of beleggen op de blockchain? Neem contact op met Esther Dekker via info@maxpropertygroup.com of via telefoonnummer 010 764 0518. U kunt Esther Dekker natuurlijk ook volgen via Facebook, Instagram of LinkedIn.Reacties


Laatste nieuws