Den Haag een hotel rijker met komst ibis Styles

Den Haag een hotel rijker met komst ibis Styles

Aan het Kerkplein in Den Haag heeft hotelformule ibis Styles Den Haag haar deuren open gedaan. Een jaar geleden kocht Urban Interest het rijksmonumentale pand dat circa 9 jaar leegstond, om het daarna flink te verbouwen en nieuw leven in te blazen.

Reacties
Dossier Hotel
Zoku zet de eerste stappen in het buitenland

Zoku zet de eerste stappen in het buitenland

Het Nederlandse hotelconcept Zoku gaat in Kopenhagen en Wenen een vestiging openen. Beide locaties hebben een geplande opening in 2020 en markeren de start van een internationale expansie voor het Nederlandse bedrijf. VJ sprak met Marc Jongerius van Zoku over de groeiplannen.

27 november 2018 om 16:43 | 2 min

Nederlandse pioniers ontwikkelen de Tesla voor de hotelwereld

Elk nieuwgebouwd hotel beweert dat het duurzaam is. Maar het binnenkort te openen QO met 288 kamers in het Amsterdamse Amstelkwartier loopt wat dat betreft heel ver voor de troepen uit. VJ kreeg een indrukwekkend kijkje in de Tesla onder de hotels.

Video: een kijkje in het bijzondere 'kraanhotel'

Op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord staat een bijzonder hotel, gevestigd in een bouwkraan. In het Crane Hotel Faralda zijn slechts drie luxesuites met een startprijs vanaf €750 per nacht. Voor wie dat wat te duur vindt, is er nu ook een andere optie om de suites eens te bekijken. 

2 augustus 2017 om 14:59 | 1 min