Action-concurrent Normal opent vierde winkel in ons land

De Deense discountketen Normal opent een winkel van 350 m2 aan de Grote Houtstraat 121-123 in Haarlem. Normal, dat heel ‘normale artikelen verkoopt voor heel abnormale prijzen’, is in slechts 5 jaar uitgegroeid tot een keten met meer dan 150 winkels in Scandinavië. Nu breidt het verder uit in Nederland, met de vierde winkel in het centrum van Haarlem.

”Haarlem is dus erg interessant voor ons en die kenmerken vormen een heel natuurlijke basis voor ons in Nederland”, zegt Torben Mouritsen, medeoprichter en managing director van Normal A/S in Denemarken. De winkels van deze Action-concurrent in Nederland worden geleid door Björn van Driessche en Paul van Dooren. Björn was recent Managing Director voor Flying Tiger Copenhagen en Paul heeft stevige wortels in de Nederlandse vastgoedsector.

Geen twijfels
”We verheugen ons erop onze deuren in Haarlem te openen en ons concept hier te introduceren. Bij Normal kun je gegarandeerd slagen voor een goede prijs zonder dat je hoeft te wachten op een aanbieding en ik weet zeker dat de Haarlemmers dat ook waarderen“, zegt Paul van Dooren.

Björn van Driessche heeft ook geen twijfels: ”NORMAL onderscheidt zich van andere winkelketens door heel normale artikelen voor heel normale mensen te verkopen, maar dan goedkoper. We bieden een ruime variatie aan merkartikelen op het gebied van persoonlijke verzorging, het huishouden en basisproducten, die al bij veel mensen bekend zijn en die gebruikt worden in de badkamer, keuken en het huishouden. Voorbeelden hiervan zijn L’Oreal, Colgate en Ajax. Het enige verschil is dat wij die producten 30-50% onder de marktprijs verkopen”.

Normal zoekt meer vestigingen in Nederland van circa 350 m2 in plaatsen met meer dan 100.000 inwoners. 

Zoekt u huurders voor uw winkelpanden? Kijk dan eens in het Retailregister!



Reacties


Laatste nieuws