Flexaanbieder Mindspace breidt uit met nieuw kantoor van 1400 m2

De Utrechtse locatie van flexaanbieder Mindspace ligt aan de Nicolaas Beetstraat 216-222, op een kleine vijf minuten lopen vanaf het centraal station en dicht bij het stadscentrum van Utrecht. Het gaat om 1.400 vierkante meter aan flexibele kantoorruimte, waaronder een auditorium dat plaats biedt aan vijftig personen, vier lounges, vier vergaderruimten en 250 werkplekken.

Klik HIER voor de VJ-lijst van alle flexkantoor en coworkingconcepten in Nederland.

Yotam Alroy, mede-oprichter en chief business officer van Mindspace: “We zijn erg enthousiast over de mogelijkheden die Utrecht als snel ontwikkelende stad biedt en de cruciale locatie in het Nederlandse ecosysteem. Deze ideale positie betekent dat de stad fungeert als brug naar de rest van het land en hierdoor zowel grote ondernemingen als start-ups aantrekt. We zien dat Utrecht zich ontwikkelt tot een hightech hub voor internationale bedrijven die lokaal talent willen aantrekken.”

Vier locaties
Met de toevoeging van Utrecht exploiteert Mindspace nu vier locaties in Nederland: één in Utrecht en drie in Amsterdam. Het allereerste kantoor in Nederland opende zijn deuren op de Nieuwezijds Voorburgwal in augustus 2018. In december opent een locatie aan de Spuistraat, gevestigd in een monumentaal gebouw met voldoende ruimte voor teams van alle mogelijke groottes. Het derde kantoor is gevestigd aan de Amsterdamse Herengracht.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022