Flexas.nl introduceert 'Outstanding Office Space Award'

Afgelopen maand was hij daar ineens, de Outstanding Office Space Award. Het is een initiatief van Flexas.nl, online platform voor kantoorruimte. Na de introductie volgde een golf van geïnteresseerden en aanmeldingen. 

De waarde van de Outstanding Office Space Award
De Outstanding Office Space Award is een bevestiging voor verhuurders dat zij (potentiële) huurders leveren wat er verwacht wordt en meer. Daarnaast trekt het ondernemers over de streep om te komen bezichtigen.

Online beoordelingen spelen ten slotte een belangrijke rol in het beslisproces om over te gaan tot bezichtiging en uiteindelijk het huren van een kantoor.

En misschien nog wel belangrijker, de reviews worden al geïndexeerd door Google. Wanneer er dus een kantoor met reviews op Flexas.nl in de resultaten van een zoekopdracht bij Google naar voren komt, valt deze extra op. Hierbij wordt het aantal sterren, het gemiddelde cijfer en het aantal beoordelingen getoond. Dat resulteert in een hogere click through rate.

Marcel de groot, CEO van Flexas: "Dat betekent dat potentiële huurders eerder op een kantoor met reviews zullen klikken dan op een kantoor zonder reviews. Op de website van Flexas.nl werkt dat exact hetzelfde. Uiteindelijk leidt dit tot meer leads voor verhuurders/kantoren met een goede beoordeling."

Positieve ontwikkeling voor ondernemers
Hoewel de award en de hieraan gekoppelde reviews fijn zijn voor verhuurders is dit een goede ontwikkeling voor ondernemers en hun medewerkers die zoeken naar kantoorruimte. Zij kunnen volgens De Groot nu bekijken hoe gelijkgestemden potentiële kantoorruimtes beoordelen en dit meenemen in hun besluitvorming.

“Steeds meer beslissers zijn opgegroeid met het internet en wij zijn niets anders gewend dan reviews te gebruiken bij het nemen van beslissingen. De reviews vervullen een essentiële rol in de zoektocht naar een kantoor en zorgen bovendien voor meer efficiëntie. Tijd is voor ondernemers zeer waardevol, als wij ervoor zorgen dat hun zoektocht voorspoedig verloopt komen zij eerder bij ons terug", aldus De Groot.

Hoe kom ik aan zo’n award?
De belangrijkste vraag van geïnteresseerden: Hoe kom ik aan zo’n award? Als verhuurder wil je natuurlijk niet achterblijven en jouw kantoor op de beste manier promoten. Dan is een award van de grootste online bemiddelaar in kantoorruimte een serieuze aanwinst.

De vraag is uiteindelijk eenvoudig te beantwoorden. Zorg ervoor dat je genoeg reviews op Flexas.nl krijgt van huurders en potentiële huurders (ondernemers die komen bezichtigen). Als jouw beoordeling 4 of meer sterren oplevert, maak je kans op de award.

Zie voor een video compilatie van de eerste winnaars:

Bekijk de volledige video’s op: Het YouTube kanaal van Flexas.nl

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021