Vacature: Technisch Manager bij zorgverlener Surplus in West-Brabant

Vastgoed bestaat bij de gratie van mensen en stenen. Hoe kwetsbaarder de mensen, hoe belangrijker de stenen. In het zorgvastgoed zijn de mensen die er wonen hulpbehoevend. Dat stelt hoge(re) eisen aan het vastgoed. Tegelijkertijd staan de budgetten in de zorg altijd onder druk. Iedere euro kan maar een keer worden uitgegeven, dus besteed je die aan de handen aan het bed of een nieuwe technische installatie? Een voortdurende afweging waar we je in dit artikel graag meer over vertellen.

Surplus in Zevenbergen zoekt een ervaren Technisch Manager. Wil jij jouw technische kennis inzetten om een optimale woonomgeving te realiseren voor cliënten woonachtig in de diverse woonzorgcentra in West-Brabant? Lees dan snel deze vacature.

Surplus biedt ouderenzorg, thuiszorg en welzijnsdiensten in West-Brabant. De vastgoedportefeuille van Surplus omvat onder andere 12 zorgcomplexen, jongerencentra, pluspunten, kinderopvanglocaties, kantoren en een zorghotel. Deze objecten kennen verschillende eigendomssituaties.

Interessante mix
Een deel van onze portefeuille is recent (her)ontwikkeld en sommige panden zijn al wat ouder. Kortom een interessante mix voor de Technisch Manager. In totaal hebben wij meer dan 100.000 m2 vastgoed in gebruik. En dit vastgoed is diverser dan je misschien denkt. Zo hebben onze zorgcomplexen diverse woonvormen, recreatieve ruimtes en restaurantvormen, maar bijvoorbeeld ook een centrale productiekeuken.

Optimaliseren van beheer en onderhoud
Onze huidige vastgoedportefeuille dient op een technisch hoogwaardig niveau te blijven. Er zijn geen plannen om nieuwbouw te plegen. De focus ligt dan ook op het optimaliseren van beheer en onderhoud en daarnaast het aanpassen van de complexen aan de wensen van deze tijd. De technische ontwikkelingen gaan snel en wij blijven graag op de hoogte van de mogelijkheden. Niet alleen op het gebied van verduurzaming, maar ook op het gebied van comfort van onze cliënten en collega’s. Een welbekend thema in de zorg is het binnenklimaat. Een altijd boeiend spel tussen menselijk gedrag en de mogelijkheden van de techniek. Hoe ga je hier als Technisch Manager mee om?

Ontwikkelingen in de markt
Als Technisch Manager word je voortdurend gevraagd om mee te denken met de vele ontwikkelingen in de markt. En dan misschien niet alleen technische ontwikkelingen, maar ook maatschappelijke ontwikkelingen of (gevolgen van) nieuwe wet- en regelgeving. Een voorbeeld van de gevolgen van ontwikkelende wet- en regelgeving is de mutatiegraad. De mutatiegraad in zorgcomplexen is de afgelopen jaren omhoog gegaan. Mensen blijven steeds langer thuis wonen. Pas als de zorgvraag te hoog is voor verpleging aan huis, komen mensen in aanmerking voor verzorging in een zorgcomplex. Een hoge mutatiegraad vraagt veel van het vastgoed.

Aan jou als Technisch Manager de eervolle taak om Surplus vakkundig te adviseren in het beheer en onderhoud van onze prachtige portefeuille. Zodat wij onze cliënten een waardevolle woonomgeving en onze medewerkers een fijne werkplek kunnen bieden.


Klik hier voor meer informatie over de vacature Technisch Manager. Voor vragen kunt u contact opnemen met Margriet van Westenbrugge van MH Werving & Selectie 06 – 33 04 67 30.
 Reacties


Laatste nieuws