Retailregister is nu te gebruiken: ‘Beste huurder voor de beste locatie’

Vastgoedjournaal heeft vandaag, in samenwerking met RetailTrends, officieel het Retailregister gelanceerd. Met deze nieuwste tool komen vastgoed en retail samen. Lesley Bamberger, CEO van Kroonenberg Groep, is enthousiast. "Het Retailregister is een prachtig kanaal om gebruik van te maken naast ons eigen netwerk."

Het Retailregister was al aangekondigd, maar nu is het nieuwste product van Vastgoedjournaal ook daadwerkelijk live. Retailers hebben de afgelopen weken via het Retailregister kosteloos aangegeven waar ze een winkel willen openen. Verhuurders kunnen nu grasduinen door deze zoekprofielen en retailers benaderen met hun winkelaanbod. Er kan gezocht worden op straat- en plaatsnaam, type retail, evenals huur- en koopprijzen.

Ook gebruik maken van het Retailregister? Klik hier om een abonnement af te sluiten. Ben je retailer en wil je jouw zoekvraag onder de aandacht brengen bij vastgoedeigenaren? Klik hier om kosteloos een profiel aan te maken.

Makkelijk contact leggen
De voordelen van het Retailregister zijn de transparantie en het gemak. John Kerkhoven, uitgever van Vastgoedjournaal vertelt: “Via het Retailregister kunnen retailers en pandeigenaren makkelijk contact leggen met elkaar. Daarbij worden de profielen van retailers gericht onder de aandacht gebracht van vastgoedbezitters en kan er makkelijk een match ontstaan. Zo vind je de beste huurder voor de beste locatie.”

270 profielen
Voor het Retailregister heeft Vastgoedjournaal de krachten gebundeld met RetailTrends. Kerkhoven licht toe: “Door deze samenwerking bereiken we de juiste doelgroepen, beleggers en retailers. Hierdoor zal ook het aantal profielen toe gaan nemen.” Op dit moment telt het Retailregister circa 270 profielen, van juweliers tot tuincentra en van horeca tot supermarkten.

Beste huurder voor de beste locatie
De eerste geluiden uit de markt zijn positief. Zo heeft de eerste grote landelijke vastgoedbelegger zich al gemeld. Lesley Bamberger, CEO van Kroonenberg Groep vertelt aan VJ: “Wij waren zeer geïnteresseerd naar aanleiding van de eerste presentatie van het Retailregister. Het is een tool die ons nog meer inzicht geeft in de bewegingen in de markt. Het Retailregister is een prachtig kanaal om gebruik van te maken naast ons eigen netwerk, om het maximale uit ons vastgoed te blijven halen.”

Ga via deze link direct naar het Retailregister.Reacties


Laatste nieuws