Beleggers en ontwikkelaars zoeken vastgoedkansen in Apeldoorn

Op 4 oktober organiseerde Vastgoedjournaal in samenwerking met de gemeente Apeldoorn een Business Meeting over de vastgoedkansen in deze dynamische gemeente.

In en om Apeldoorn gebeurt veel op ruimtelijk en economisch gebied. De bezoekers werden deze middag bijgepraat over verschillende thema's die op dit moment spelen binnen de gemeentegrenzen: de economische ontwikkelingen en het vestigingsklimaat, de renovatie en uitbreiding van Paleis Het Loo en de stand van zaken bij de herontwikkeling van het Zwitsalterrein. Bij dit laatste onderdeel kregen de bezoekers een rondleiding.

Stakeholders
Tevens was er gelegenheid om informeel kennis te maken met stakeholders in de regio, waaronder een boel afgevaardigden van de gemeente die te benaderen waren over ontwikkelingsmogelijkheden. Beleggers, ontwikkelaars en (ontwikkelende) aannemers konden hierdoor kennis nemen van alle kansen in de regio. 

De foto's van deze middag kunt u hieronder bekijken. Wilt u ook een van onze events bijwonen? Klik hier voor onze vastgoedkalender.

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special