Corporate Housing Factory bestaat 5 jaar en wil portefeuille uitbreiden

Corporate Housing Factory (CHF), een van de grootste Nederlandse aanbieders van ‘serviced apartments’ voor corporate klanten, viert dit jaar het vijfjarig jubileum.

Het bedrijf ontstond door een afsplitsing van Vesteda in 2013. Momenteel heeft het acht appartementencomplexen in grote Nederlandse steden in portefeuille: Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Eindhoven. Dat wordt in de nabije toekomst uitgebreid met nieuwe locaties verspreid over Nederland.

Magazine
Om het jubileum te vieren is er deze maand een magazine gelanceerd, genaamd ‘The Corporate Housing Special’. Het magazine is gedrukt door Zuidas Publishers en gaat in 60 pagina’s in op de bedrijfsgeschiedenis, nieuws uit de branche, impressies van nieuwe projecten en tips voor zakenreizigers en expats in Nederland. Lezers komen ook te weten wie het team is achter CHF en wat de factoren achter het succes van het bedrijf zijn.

Hoewel CHF vijf jaar bestaat en in die jaren enorm is gegroeid, spreekt het bedrijf ook van ‘een nieuw begin’. Dat heeft te maken met de snel veranderende wereld in het algemeen; en internationalisering van de arbeidsmarkt in het bijzonder. CHF wil de portefeuille daarom verder uitbreiden.

Vijf jaar
‘’Het is moeilijk te geloven dat er alweer vijf jaar voorbij zijn sinds we begonnen door de overname van de ‘corporate housing’-afdeling van Vesteda’’, vertelt Michael Berendsen, directeur en eigenaar van CHF. ‘’Kijkend naar wat we in slechts vijf jaar bereikt hebben, dan is dat onvoorstelbaar veel.’’

Jouke Baaima, mededirecteur en -eigenaar, voegt toe: ‘’Het is een geweldige rit geweest met een heleboel fantastische mensen. Soms zitten er hobbels in de weg, maar die hebben we getrotseerd dankzij de passie die we hebben om de serviced apartment industrie te transformeren en onze bewoners een plaats te bieden die ze ‘thuis’ kunnen noemen.’’
 

Reacties