Wat wordt het beste Haagse Vastgoedproject 2018?

Wat wordt het beste Haagse Vastgoedproject 2018?

De stembus is gesloten voor het beste Haagse Vastgoedproject van 2018! De prijs zal uitgereikt worden tijdens de Haagse Vastgoeddag 2018 op 31 oktober a.s.

De nominaties zijn binnengestroomd, dus de redactie heeft een selectie gemaakt en de definitieve lijst samengesteld. De 11 genomineerden zijn: Carnegie Villa Apartments, Coolhouse, De Groene Mient, De Sophie, Groot Hertogin, Hotel Indigo, Lange Voorhout, Maan, Park Hoog Oostduin, Staybridge Hotel The Hague – Parliament en ZuidDuin. Meer informatie over alle projecten staat onderaan dit artikel.

KLIK HIER OM TE STEMMEN OM UW FAVORIET!

De stemming loopt van 10 oktober tot en met 24 oktober, via de bovenstaande link kan er online gestemd worden op de genomineerden. De top 3 zal bekend worden gemaakt op ons congres de Haagse Vastgoeddag 2018 op 31 oktober in Den Haag. Op de dag zelf zal de laatste stemming plaatsvinden: de bezoekers van het congres mogen stemmen op hun nummer 1! Wie komt als winnaar uit de bus?

Alvast het programma bekijken en aanmelden voor het congres? Klik hier!


Stem op één van de onderstaande projecten:

Carnegie Villa Apartments
Project: Een transformatie van een kantoorvilla, gelegen dichtbij het Vredespaleis, naar 9 luxe appartementen van tussen de 205 – 400 m2.
Betrokken partijen: RBR Real Estate, Braaksma & Roos Architects, Burgland Projectontwikkeling, Bouwbedrijf De Vries & Verburg, Mulan Holding, Petra van Trigt Interieurarchitect en MASC Company.
Planning: oplevering in november 2018.

Coolhouse
Project: Coolhouse bestaat uit drie royale penthouses, acht lofts in de woontoren aan de Dr. Lelykade en vier residences aan de Koppelstokstraat. In de woontoren bevindt zich op de begane grond een commerciële ruimte. Coolhouse wordt gerealiseerd in Scheveningen aan de Tweede Haven, naast het gemeentelijke monument van de oude visrokerij en rederij: De Rokerij.
Betrokken partijen: De bouw van de in totaal vijftien luxe woningen is in handen van BAM Wonen en de ontwikkeling wordt gedaan door Simonis Onroerend Goed. Architect DAVLstudio is verantwoordelijk voor het ontwerp.
Planning: naar verwachting worden de woningen eind dit jaar opgeleverd.

De Groene Mient
Project: Sociaal ecologisch woonproject Groene Mient, een project met 33 woningen die zijn gebouwd voor een collectief van particuliere opdrachtgevers. Dit jaar is het sluitstuk van het project opgeleverd, een gemeenschappelijke ruimte in de binnentuin van het woonproject, het Paviljoen.
Betrokken partijen: FilliéVerhoeven Architecten, Vereniging Groene Mient, Bos Hofman Architektenkombinatie, Mas con Menos en Sprangers Bouwbedrijf BV.
Planning: opgeleverd in 2018.

De Sophie
Project: Het gaat om een transformatie van een voormalig kantoorgebouw gelegen aan de Koningin Sophiestraat naar huurappartementen. Dit luxueuze complex bestaat uit 67 huurappartementen variërend van circa 58 m² tot 133 m², verdeeld over zes bouwlagen.
Betrokken partijen: Verwey Vastgoed, Local Development, Trebbe, Amvest.
Planning: oplevering in oktober/november 2018.

Groot Hertogin
Project: Het gaat om een transformatie van een voormalig kantoorgebouw gelegen aan de Laan van Meerdervoort 55 naar 85 woningen. Het gaat daarbij om appartementen met buitenruimte met een woonoppervlakte van ca. 50 tot 120 m2.
Betrokken partijen: Syntrus Achmea Real Estate, Verwey, KOW Concepts Design Development, Koopmans TBI.
Planning: oplevering december 2018.

Hotel Indigo
Project: Het monumentale pand van De Nederlandsche Bank uit 1883 tegenover Paleis Noordeinde is getransformeerd naar een hotel. Tijdens de transformatie zijn historische elementen behouden gebleven, zoals de originele goudkluis in het souterrain. Boetiekketen Hotel Indigo The Hague heeft in februari dit jaar haar deuren in het pand geopend.
Betrokken partijen: MulderBlauw Architecten, Borealis Hotel Group, Vink + Veenman
Planning: medio februari 2018 opgeleverd.

Lange Voorhout
Project: Een transformatie van een monumentaal pand gelegen op de hoek van het Lange Voorhout en Kneuterdijk. Het voormalige bankgebouw is omgebouwd tot een kantoor-, horeca- en woonruimte met een inpandige, volledig geautomatiseerde parkeergarage voor 52 auto’s.
Betrokken partijen: Maasstede Vastgoed Ontwikkeling, Car Parkers Nederland
Planning: opgeleverd in 2018.

Maan
Project: Een transformatie van zes kantoorgebouwen, onderdeel van de transformatie van het voormalige KPN-complex, in de Binckhorst naar circa 250 appartementen. De woningen variëren in grootte van ca. 59 tot 137 m2.
Betrokken partijen: Amvest, Verwey, INBO, TConcepT, Pleijsier Bouw, Borghese Real Estate, COD, en Delta Vorm Groep.
Planning: een aantal gebouwen zijn al opgeleverd, het gehele project is eind 2018 afgerond.

Park Hoog Oostduin
Project: Transformatie van het voormalige Shell Kantoor naar 146 vrije sector huurappartementen en parkeerplaatsen. Het hoogbouw gedeelte zal worden getransformeerd tot appartementen (koop en huur). Het laagbouw gedeelte zal worden gesloopt. Hiervoor in de plaats zal een nieuwbouwtoren worden gebouwd van 8 lagen waarin circa 36 koopappartementen worden gerealiseerd.
Betrokken partijen: Pinnacle Property Developers, Bouwinvest, Verwey en het ontwerp is handen van cepezed en cepezedinterieur.
Planning: oplevering eind 2018.

Staybridge Hotel The Hague - Parliament
Project: Transformatie van het monumentale pand aan de Lange Vijverberg 10-11 in naar het eerste Staybridge Suites hotel in Nederland. Het hotel The Hague – Parliament wordt een extended stay hotelconcept, met 101 zogeheten suites.
Betrokken partijen: Mulderblauw Architecten, APF International, Ares Asset Management, Vink + Veenman en Borealis Hotel Group.
Planning: oplevering eind 2018.

ZuidDuin
Project: ZuidDuin bestaat uit 85 appartementen, 52 koop en 33 huur, 14 eengezinswoningen en een parkeergarage. Amvest Investment Management heeft als belegger de huurappartementen in belegging genomen. Tussen de appartementen en de eengezinswoningen ligt een collectieve binnentuin. ZuidDuin is het eerste deelplan van gebiedsontwikkeling De Zuid.
Betrokken partijen: Amvest Investment Management en MRP Development.
Planning: eind 2018 oplevering van deze fase van project De Zuid. Dit jaar wordt gestart met de bouw van de volgende fase: ZuidHaven.

KLIK HIER OM TE STEMMEN OM UW FAVORIET!

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021