Fort Advocaten versterkt vastgoedsectie met Dirk van den Berg

Per 1 oktober 2018 sluit Dirk van den Berg zich aan als partner bij de vastgoed- en franchisepraktijk van Fort Advocaten in Amsterdam.

Van den Berg is sinds 1991 advocaat. Na ruim 18 jaar als partner verbonden te zijn geweest aan BarentsKrans, zegt hij zelf dat het nu tijd is voor een nieuwe uitdaging en kiest hij bewust voor een gespecialiseerd kantoor van kleinere omvang. Van den Berg heeft zich gespecialiseerd in vastgoedrecht, franchiserecht, huurrecht bedrijfsruimte en distributierecht.

Van den Berg adviseert een groot aantal ondernemers in de tankstation branche, onder andere in contracten met oliemaatschappijen. Daarnaast adviseert hij ondernemers, met name in de retail, op het gebied van huurrecht bedrijfsruimte en franchise. Daarbij heeft Van den Berg ruime proceservaring, zowel in korte gedingen als in bodemprocedures. Daarnaast treedt hij regelmatig op als mediator.

Vastgoedpraktijk
Managing partner Pieter Twaalfhoven: “De expertise van Dirk sluit uitstekend aan bij de huidige vastgoed- en franchisepraktijk van FORT, die we samen met hem nog verder zullen uitbouwen. Wij zijn zeer verheugd over de komst van Dirk en kijken uit naar een goede samenwerking.”

Dirk van den Berg: “Ik verwacht bij FORT mijn bestaande cliënten nog beter te kunnen bedienen en mijn kennis over franchise en huur van bedrijfsruimte breder te kunnen inzetten. Een bijkomend voordeel van mijn overstap is dat ik mij ook zakelijk steviger kan wortelen in mijn woonplaats Amsterdam.”



Reacties


Laatste nieuws