Apeldoorns kantoorgebouw NRD350 trekt nieuwe huurder aan

Kantoorgebouw NRD350, eigendom van een particuliere belegger, heeft aan het Kanaal Noord 350 in Apeldoorn een langjarige huurovereenkomst met Brouwers Accountants en Adviseurs gesloten.

Brouwers is een accountantskantoor voor accountancy, audit, HRM en fiscale vragen, en heeft vestigingen in Apeldoorn, Arnhem, Genemuiden, Deventer en Zwolle. Brouwers heeft een breed scala aan diensten, ervaren accountants en transparante tarieven.

De transactie bedraagt circa 1.000 m² en 30 parkeerplaatsen waarbij de verhuurder, naar wens van Brouwers, zorg draagt voor de optimalisatie van klimaatinstallaties en een volledig maatwerk turn-key opleveringsniveau realiseert.

NRD350 ondergaat op dit moment een intensieve en duurzame up-grade om haar bestaande en nieuwe huurders een eigentijds en kwalitatief hoogwaardig gebouw voor de toekomst te kunnen bieden.

Langjarig commiteren
Mede dankzij de hoogwaardige kwaliteit van het gehuurde, de ruime parkeergelegenheid, de zichtlocatie aan de aanvoersweg en de directe nabijheid van de snelwegen, alsmede de complete make-over die
NRD350 op dit moment ondergaat, heeft Brouwers Accountants en Adviseurs zich langjarig willen committeren en kan het kantoor Brouwers Apeldoorn zich de komende jaren verder ontwikkelen en de groei van Brouwers faciliteren.

Meters beschikbaar
Per heden is circa 50% van het kantoorgebouw NRD350 verhuurd. Momenteel zijn de BG (ca. 1.100 m2) en de 3e verdieping ( ca. 1.280m2 ) nog voor de (deel)verhuur vanaf 250m2 beschikbaar.

Ten Holter Realty Partners, THRP, heeft de transactie mogen begeleiden namens de eigenaar en verwacht op korte termijn met meerdere partijen overeenstemming te bereiken.

Meer weten? Neem contact op met Ten Holter Realty Partners via info@thrp.nl voor meer verhuurinformatie of aanvullende informatie aangaande deze transactie of kantoorgebouw NRD350.
 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022