UNETO-VNI krijgt nieuwe naam

De vereniging voor ondernemers in de installatiebranche en de technische detailhandel UNETO-VNI gaat vanaf 15 januari 2019 voortaan verder onder de makkelijker te onthouden naam Techniek Nederland.

Doekle Terpstra, voorzitter van UNETO-VNI: "Het begint bij techniek. Techniek maakt ons land schoner, veiliger en sterker. Onze sector is onmisbaar voor de energietransitie die we in het Klimaatakkoord hebben afgesproken. Maar óók voor het oplossen van andere grote maatschappelijke vraagstukken, zoals mobiliteit, langer zelfstandig thuis wonen, verstedelijking en toenemende complexiteit van onze infrastructuur. De maatschappelijke relevantie zal de komende jaren dus alleen maar groeien. Zo'n sector verdient een glasheldere naam met een herkenbare klank. Daarom heten we voortaan Techniek Nederland."

Techniek Nederland is vanaf 15 januari niet alleen de naam van de nieuwe vereniging, maar ook een merknaam die installatiebedrijven gaan gebruiken richting consumenten en zakelijke opdrachtgevers. Terpstra: "Voor technische uitdagingen moet je bij onze leden zijn. Dat onderstrepen we met deze nieuwe naam. Tegelijkertijd leggen we nóg meer nadruk op de kwaliteit van het geleverde werk. Daarmee onderscheiden de leden van Techniek Nederland zich van de rest van de markt."



Reacties


Laatste nieuws