Komst VUE Cinemas naar voormalig postkantoor Enschede definitief 

Het voormalige postkantoor in Enschede, gelegen aan de Boulevard 1945 in het centrum van de stad, staat sinds begin 2018 leeg en wordt grootschalig herontwikkeld. Het Postkantoor wordt een multifunctioneel gebouw met een bioscoop, winkels, een horecaconcept en kantoor verspreid over vier bouwlagen.

Vue Cinemas heeft de komst van de bioscoop onlangs definitief bevestigd en er is inmiddels een exploitatieovereenkomst getekend met de gemeente Enschede en Explorius Vastgoedontwikkeling. Deze overeenkomst is nodig voor de bestemmingsplanwijziging.

De start van de verbouwing en uitbreiding voor de biosoop, horeca en winkels staat gepland voor begin volgend jaar met de verwachting dat eind eind 2019 de opening zal zijn.

De verbouwing van de algemene voorzieningen van de kantoorvloeren zal op korte termijn al worden uitgevoerd. De verhuur van circa 3.325 m2 kantoorvloeren is inmiddels gestart en is in handen van Cushman & Wakefield. 

Data
Het Bedrijvenregister van VJ geeft aan dat er in Nederland 197 ondernemingen actief zijn met de exploitatie van Bioscopen. Bekijk nu al hun gegevens via het register.

Reacties