Lijbers (Autodesk): 'Bouw is laatste sector die mogelijkheden heeft om met digitaliseren kansen te pakken'

Holland ConTech & PropTech interviewde een reeks van beslissers uit de bouw en vastgoed over succesvol innoveren en samenwerken met start-ups. Dit levert positieve verhalen op over hoe de sector technologie, open innovatie en digitalisering aan het omarmen is. Vandaag een interview met Sander Lijbers (AEC Territory Manager) van technologiebedrijf Autodesk.

Sander Lijbers (AEC Territory Manager) van technologiebedrijf Autodesk over de kansen en te behalen winst met digitalisering in de bouwsector. BAM, Dura Vermeer zijn positieve voorbeelden. Sander legt uit wat generative design is en geeft tips & voorbeelden over succesvol innoveren. Wat levert het op om met technologie aan de slag te gaan? Aan het einde van het interview krijgt Sander een aantal tegenstellingen op zich afgevuurd. Kiest Sander voor Elon Musk of Constantijn van Oranje-Nassau?

Holland ConTech & PropTech ondersteunt organisaties die met technologie, innovatie en digitale transformatie koploper zijn of willen zijn, zodat er meer winst en nieuwe omzet wordt gecreëerd voor een toekomst vaste business. Meer weten? Bezoek http://www.contechproptech.nl/

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special