Eerste Eindhovense Vastgoedborrel groot succes!

Gisteren organiseerde Vastgoedjournaal de eerste Vastgoedborrel voor VastgoedClub Eindhoven. Ruim 200 vastgoedprofessionals uit Eindhoven, maar ook daarbuiten, kwamen naar het Philips Stadion om op informele wijze kennis met elkaar te maken.

Borrelagenda
3 juli
- Amsterdam
10 juli - Utrecht
11 september - Groningen

Directeur VastgoedClubs Eric Wind is blij met de animo. ‘’Ons initiatief wordt omarmd door de sector en de diversiteit aan deelnemers bewijst dat we het doel bereiken: het verbreden van regionale netwerken‘’, vertelt hij. ‘’Er was zelfs een Groningse deelnemer bij de Eindhovense Vastgoedborrel, hoe leuk is dat?’’

Sterke lokale betrokkenheid
De komende tijd zullen er verspreid over het land diverse Vastgoedborrels georganiseerd worden door Vastgoedjournaal. Wind: “Het aantal aanmeldingen stijgt zeer snel en boven verwachting. Het is mooi om de sterke lokale betrokkenheid van vastgoedprofessionals te zien.”

Beste vastgoedproject
Op de borrel werd tevens een prijs uitgereikt voor het beste vastgoedproject in Eindhoven. Uit de zes nominaties hebben de aanwezige clubleden gekozen voor het pand van Ernst & Young (EY). Eugen Kool, directeur van Property Match, nam de prijs in ontvangst.


V.l.n.r.: John Kerkhoven (Vastgoedjournaal), Leon Schreppers (Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars), Eugen Kool (Property Match) en Caroline Weebers (Weebers Vastgoed Advocaten).

Het vernieuwende gebouw, naar een ontwerp van architectenbureau DiederenDirrix, wordt gerealiseerd door aannemer Huybregts Relou. Het nieuwe interieur wordt ontworpen door Fokkema & Partners die uitwerking hebben gegeven aan het nieuwe werken concept "EY@WORK".

Wilt u ook lid worden van een of meerdere Vastgoedclubs? Meld je via deze link kosteloos aan.
 

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021