Nieuw: Het VJ Bedrijvenregister – Gericht zoeken naar eindgebruikers

Vandaag lanceert Vastgoedjournaal het VJ Bedrijvenregister, een online portaal waarmee met één druk op de knop een specifieke huurdersdoelgroep in kaart gebracht kan worden. De zoektocht naar een eindgebruiker voor uw vastgoed wordt zo transparanter, eenvoudiger en sneller.

Met het VJ Bedrijvenregister krijgt u toegang tot een database met bijna twee miljoen bedrijfsadressen, die maandelijks geüpdatet wordt. Hierin staan onder andere bedrijfsnaam, adresgegevens, bestuurders, telefoonnummer, datum van oprichting en aantal personeelsleden van alle Nederlandse bedrijven.

Gericht zoeken
Vastgoedjournaal gaat hiervoor de samenwerking aan met databedrijf Matrixian Group, dat de ‘big data’ levert en up-to-date houdt. Het Bedrijvenregister wordt met een portaal geïntegreerd in de website van Vastgoedjournaal. ‘’Abonnees kunnen eenvoudig bedrijven selecteren aan de hand van zoekwensen als regio en branche, maar ook aan de hand van het aantal medewerkers of de omzet,’’ vertelt Luke Liplijn van Matrixian Group. ‘’Je kunt op deze manier heel specifiek eindgebruikers voor uw vastgoed zoeken en vervolgens middels de downloadfunctie tot 1.000 bedrijven per keer selecteren en aanschrijven.’’


Kerkhoven, Liplijn en Lund tekenen voor de samenwerking.

Schrijven of bellen
Heeft u bijvoorbeeld een leegstand kantoorpand dat uitermate geschikt is voor een advocaten- of notariskantoor? Dan kunt u alle advocaten en notarissen in de regio uit het Bedrijvenregister downloaden en vervolgens aanschrijven. Ook nabellen is mogelijk doordat telefoongegevens in de database zijn opgenomen.

Of bent u als ontwikkelaar bezig met de realisatie van een bedrijfsverzamelgebouw? Dan is het prettig om hiervoor de haalbaarheid te toetsen (nog vóór oplevering) of nieuwe huurders aan te trekken (na oplevering). Met één druk op de knop downloadt u dan alle bedrijven in de regio van het pand om die aan te schrijven voor de nieuwe ontwikkeling.

Eenvoudiger en transparanter
Uitgever John Kerkhoven en commercieel directeur Roland Lund van Vastgoedjournaal kwamen op het idee om de manier waarop een eindgebruiker gezocht en gevonden wordt eenvoudiger en transparanter te maken. ‘’We signaleren dat projectontwikkelaars, makelaars en beleggers op zoek zijn naar huurders middels Big Data,’’ vertelt Kerkhoven. ‘’Hoe kun je nou op een simpele manier snel in contact komen met bedrijven om je commercieel vastgoed onder de aandacht te brengen? Toen zijn we in contact gekomen met Luke. Die beschikt over de juiste bestanden als je op bedrijfsniveau wilt zoeken.’’

‘’We zetten graag een stapje extra om onze relaties te faciliteren door ze te helpen bij sales en marketing,’’ vult Lund aan. ‘’Dit is een eenvoudige, laagdrempelige en prijsaantrekkelijke manier om in contact te komen met eindgebruikers voor vastgoed. Je kunt als belegger nu heel makkelijk een potentiele doelgroep in kaart brengen. Of je kunt je makelaar daarover vertellen, wiens werk daardoor ook makkelijker wordt.’’


Sluit hier voor €950 een jaarabonnement af voor het Bedrijvenregister. Mochten er wensen op maat zijn, dan kan dat ook gefaciliteerd worden. Wilt u bijvoorbeeld alleen start-ups aantrekken, dan kan ook op andere zoekfactoren geselecteerd worden.

Foto: Created by Waewkidja - Freepik.com.
 

Reacties